Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

4ο Ανταλλακτικό Παζάρι στα Χανιά.

    Το Δίκτυο Ανταλλαγής Χανίων πραγματοποιεί το 4ο Παζάρι του, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στον ίδιο χώρο του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων.  Οι ώρες διεξαγωγής παραμένουν οι ίδιες (από τις 11 το πρωί δηλαδή μέχρι τις 4 το μεσημέρι). Και φυσικά θα λειτουργεί ο γνωστός σε όλους πια παιδότοπος για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών, όσο οι γονείς θα κάνουν τις ανταλλαγές και την κουβεντούλα τους.
    Το Δ.Α.Χ.  θα πραγματοποιήσει τακτικές επισκέψεις στο Γηροκομείο, είτε για να βοηθήσει το προσωπικό στο φαγητό και τις υπόλοιπες δουλειές, είτε για να κάνει συντροφιά στους ηλικιωμένους.  Αλλά και για να μοιράσει ρούχα!
Ζητούνται αντρικά ρούχα για να δωθούν στο γηροκομείο στα Χανιά!  
Έχει ζητηθεί ήδη από τα μέλη του Δικτύου στο παζάρι της Κυριακής να φέρουν ρούχα και παπούτσια, για να μπορέσουμε εντός της άλλης εβδομάδας να πραγματοποιήσουμε την πρώτη μας επίσκεψη!  
Στο Γηροκομείο εκτός από τους ηλικιωμένους φιλοξενούνται και 27 άστεγοι! Εκτός αυτών όμως, υπάρχουν και άτομα που δεν βρήκαν θέση στο Γηροκομείο, στα οποία θέλουμε επίσης να δώσουμε κάποιο ρουχισμό. Οπότε καταλαβαίνετε πως οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες.


Ζητούμε λοιπόν την βοήθεια όσων έχουν κάποια ρούχα 
που θέλουν να τα προσφέρουν γι αυτό το σκοπό, 

ευχαριστούμε και... περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: