Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013

Πέρα από τα Όρια - Beyond Limits®

"Πέρα από τα Όρια" ®
(και BEYOND limits για τους μη γνωρίζοντες την ελληνικήν), 
για να μην ξεχνάμε ότι, υπάρχει ζωή και ...
 πέρα από τα όρια!
Υπάρχει ουρανός και θάλασσα για όλους, πέρα από κάθε περιορισμό, πάνω από κάθε εγκλωβισμό! Υπάρχουν χαμόγελα, ανοιχτές αγκαλιές, ενδιαφέρον, αγάπη, νοιάξιμο...
Φυσικά και υπάρχουν επίσης: κακοήθεια, μικροψυχία, ανταγωνισμός... κλπ, κλπ, αλλά στο χέρι είναι του καθενός μας, να προ(σ)καλεί στη ζωή του αυτό που χρειάζεται. Αντί να σκεφτόμαστε ολημερίς τι ΔΕΝ θέλουμε, ας  εστιαστούμε και κάποιες στιγμές στο ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ. Κανείς δεν βλάφθηκε σκεφτόμενος θετικά. Το αντίθετο έχει συμβεί πλείστες όσες φορές!
                                                              video

Τα έργα που θα αποτελούν την έκθεση, θα είναι φωτογραφίες μου τυπωμένες σε καμβά και επεξεργασμένες με πινέλο ή μεικτές τεχνικές, με "παντρέματα" υλικών της φύσης.

Ορισμένα από αυτά θα τυπωθούν σε κάρτες διαστάσεων 10Χ15 και κάποια θέματα 
(κατόπιν παραγγελίας) θα τυπωθούν και σε μπλουζάκι. Είναι στο χέρι του καθενός μας, να προ(σ)καλεί στη ζωή του αυτό που χρειάζεται.

Η φωτογραφία και η σύγχρονη τεχνολογία, χύνονται μέσα σε φυσικά υλικά και τα υλικά της φύσης εναρμονίζονται στο σύνολο. Και γίνονται ένα!  
Εντός και εκτός ορίων.

Χρησιμοποιώ τα υλικά που μου προσφέρει η μητέρα φύση και προσπαθώ να συγκρατήσω πάνω τους, την εμπειρία που αυτή τους χάρισε. Διατηρώντας πάντα το μήνυμα: «Πέρα από τα Όρια®» υπάρχουν πλείστες όσες δυνατότητες και κρυμμένες ικανότητες, που μας περιμένουν να τις ανακαλύψουμε και να τις αποκαλύψουμε. Είναι στην προσωπική ευθύνη του καθενός μας, τι από όλα θα προσκαλέσουμε από εκεί έξω, να έρθει στην παρέα μας.

Μπορεί να μην έρθουν όλοι οι προσκεκλημένοι στο γλέντι μας. 
Οι πιθανότητες όμως να είναι της αρεσκείας μας οι επισκέπτες, αυξάνονται, 
αν στείλουμε προσκλήσεις στους επιθυμητούς!!!

Αυτά είναι μερικά από τα έργα που θα συμπεριληφθούν στην έκθεση.

Θα σας κρατώ ενήμερους για ημερομηνίες και τόπους συνάντησης.
Δεν υπάρχουν σχόλια: