Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

Αλληλεγγύη και Προσφορά

Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Δικτύου Αλληλεγγύης και Ανταλλαγών Χανίων "Ονειροβάτες", έδωσε μια σειρά από παραστάσεις σε 4 μαγαζιά της πόλης, με σκοπό να προσφέρει διασκέδαση (που είναι απολύτως αναγκαία στις μέρες μας), συνδυάζοντας την παροχή κοινωνικής προσφοράς.
Η είσοδος ήταν ελεύθερη και όποιος από τους θεατές ενδιαφερόταν, μπορούσε να προσφέρει ότι ήθελε για ενίσχυση της Κοινωνικής Κουζίνας Χανίων. Με αυτόν τον τρόπο μαζεύτηκαν λίγα ευρώ, τα οποία όμως, ήταν μια σημαντική βοήθεια για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.
Βιντεοσκοπημένα στιγμιότυπα από τα δρώμενα μπορείτε να δείτε εδώ:  http://www.youtube.com/watch?v=03vrBgnztyQ&noredirect=1
Οι "Ονειροβάτες" ονειρευόμενοι την αναβίωση των ανθρώπινων αξιών (που κινδύνεψαν να εξαφανιστούν στους καιρούς μας,  όπως η συναδέλφωση, η συμπόρευση, η φιλία, η προσφορά, η αλληλοβοήθεια, η υποστήριξη κλπ... ), υπολογίζουν να ετοιμάσουν διάφορες εκπλήξεις για τον κόσμο της πόλης των Χανίων, αλλά και για τους επισκέπτες και τους τουρίστες εν όψη καλοκαιριού.
Είναι μεγάλη η χαρά μας όταν έχουμε την υποστήριξη γνωστών, φίλων αλλά και την αγάπη όσων μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε προσωπικά. Μας δίνεται η ευκαιρία μέσα από αυτές τις δραστηριότητες να γνωριστούμε και να μεγαλώσουμε την παρέα μας, βοηθώντας ο ένας τον άλλο σε μέρες  που η ανθρωπότητα καλείται να εφαρμόσει τα όσα έχει μάθει στο πέρασμα των χρόνων.
Τα νέα του Δικτύου Ανταλλαγών Χανίων, τα μαθαίνετε στο: http://www.diktyoantallagonxanion.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια: