Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Διαλογισμός Στοιχείων

https://www.facebook.com/events/184411669101131/

    Με την επιστροφή μου στα Χανιά, ξεκινώντας τους νέους κύκλους δραστηριοτήτων, εκτός από τις συνεδρίες μάλαξης -μασάζ άκρων και σώματος αποφάσισα να ξεκινήσω και την εργασία του Κινητικού Διαλογισμού Στοιχείων. 

    Η Συγχρονικότητα με  έφερε σε επαφή με την ανακοίνωση του Αλέξανδρου Έλιον που ως Δάσκαλος  @ALBA – TheAlchemy of Life, διδάσκει την Τέχνη της Κίνησης. Τσι κονγκ. Η Αλχημεία του Σώματος, στο κέντρο Ακρίδα, Μεσογείων 8 στην Αθήνα, από την Δευτέρα 29/10 στις 5.45μμ στο οποίο προτείνω να συμμετέχουν όσοι/ες θέλουν να δουν το κορμί, την υγεία και την ευεξία τους να βελτιώνεται.
    Η σαφήνεια και η αρτιότητα της περιγραφής του, σε συνδυασμό με την Εκτίμηση και τον Σεβασμό που τρέφω στο πρόσωπό του (όπως σε κάθε Πνευματικό Δάσκαλο, Θεραπευτή και Θεραπευόμενο με τον οποίο έρχομαι σε επαφή), συνετέλεσαν στο να χρησιμοποιήσω μέρος της περιγραφής του στην ανακοίνωση του εργαστηρίου μου. Θεωρούμε ως δεδομένο και αυτονόητο, ότι ο καθένας γνωρίζει διαφορετικά πράγματα, διαφορετικά έχει διδαχθεί - εμπειραθεί και διαφορετικά κατ΄ επέκταση μοιράζει - διδάσκει.
    Ήμουν και παραμένω οπαδός της ρήσης «η γνώση είναι για να μοιράζεται, ώστε να μπορεί να αναπτύσσεται», όπως γράφω και εδώ στο blog μου, αλλά ως άνθρωπος με πεπερασμένες δυνατότητες παρέλειψα να γράψω την πηγή, πράγμα που όπως όλοι ξέρετε, δεν συνηθίζω να κάνω. Μετά την δική του επισήμανση, μετά χαράς συμπληρώνω το κενό που δημιουργήθηκε, με Σεβασμό και Εκτίμηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: